Божков проговори във Facebook, благодари за подкрепата

Очаква се в 08:00 ч. на 18 май бизнесменът да публикува нова информация

17.05.2020 | 19:06 Редактор: Наталия Тотева

След като премиерът Борисов нарече джиросването на акциите на "Левски" от страна на Божков "подигравка", намиращият се в Дубай бизнесмен за първи път се появи публично чрез видео на страницата си във Facebook. На хазартния бос му бяха повдигнати 11 обвинения. 

Вчера, на 16 май, Бойко Борисов за първи път коментира темата с акциите на "Левски" публично, а днес го направи и самият Васил Божков. На 16 май министър-председателят заяви, че не желае акциите на "Левски".

"По никакъв начин не искам да се замесвам с тази тема. Има повдигнати обвинения. Когато неговите съдружници изнесоха информация и всички тези последствия, задействани от МВР и прокуратурата дела, се стигна до този казус. Никой, по никакъв начин преди това, не го е третирал различно от всички останали", бяха думите на Борисов.

Днес, за първи път след заминаването си в Дубай, Васил Божков излезе с коментар в социалната мрежа. Той пусна видео и допълни, че ни очаква нова порция информация. Тя ще бъде публикувана на 18 май в 08:00 ч.

Думите на Божков във видеото бяха следните:

"Здравейте! Благодаря Ви за пожеланията и подкрепата. Утре тук ще публикувам нова част от сигнала си. Надявам се този път някой да прочете. Бъдете здраве и до скоро."

Преди минути стана ясно, че Наско Сираков е готов да поеме акциите на "Левски", ако те му бъдат дадени от настоящия мажоритарен собственик, предаде репортер на Bulgaria ON AIR. Това заяви Сираков в интервю за Светослав Иванов.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
Доран
преди 3 години
На мен ми се струва, че имаме нов кандидат за сутрешни брифинги. Имитатор? Едва ли! Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 0
Илиев
преди 3 години
Един ***,от студиото на една телевизия,произнесе доживотна присъда за Васил Божков,с когото са били съдружници в техен общ бизнес. Друг в негов стил се изцепи,че ако от Румен Радев е зависело справянето с епидемията,щели да измрат много българи.Продажни сме ние като нация,нещо което не може да ни се отнеме никога. Сигнализирай за неуместен коментар