Сватбите на открито са разрешени, но проблемите пред агенциите са много

На тържествата може да присъстват не повече от 10 души

14.05.2020 | 14:50 Редактор: Тодор Петров

Всички сватби, които са били планирани преди обявяването на извънредното положение, вече могат да се състоят на открито. На тях може да присъстват не повече от 10 души.

От агенциите по морето са притеснени от многото неизвестни пред бизнеса им. Собственикът на сватбена агенция Христина Секлемова е организирала много морски сватби, но сега е притеснена. 

"Имаме доста сватби, които са в големи зали, които няма как да се преместят навън. Сватби от 200-300 човека искат шатра! Няма място на нашето Черноморие за шатри, поне на юг", сподели тя.

През последните години нашето Черноморие се превърна в желано място за сватби от смесени бракове, както и за много чужденци. Остава проблемът със задължителната карантина.

От сватбените агенции казват, че те се част от туристическия бизнес, защото са свързани и с местата за настаняване, и с ресторантите. Настояват за конкретни правила, така че да продължават да подаряват спомени от най-хубавия ден.

Вижте повече в репортажа на Стиляна Георгиева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


2
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Какви 200-300 човека, след като са казали не повече от 10? За какво е тая шатра за 10 човека? Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Пълни глупости. Да ходят само да подпишат, защо трябва да има цирк.... Сигнализирай за неуместен коментар