Собствениците на заведения по морето все още се страхуват да отворят

Очаква се концесионерите на плажове да получат компенсации от държавата

07.05.2020 | 19:37 Редактор: Тодор Петров

Собствениците на заведения по морето все още не са ги отворили. Очаква се, че ако концесионерите бъдат принудени да не събират такси за чадъри и шезлонги, те ще увеличат наемите на заведенията. Заради тази несигурност голяма част от тях все още не са отворили.

Един от култовите плажни барове в Бургас все още е затворен. Разхождащите се по плажа бяха разочаровани, че няма къде да седнат с приятели. И докато заведенията в Морската градина са почти празни, в центъра на Бургас кипи оживление. 

Очаква се концесионерите на плажове да получат компенсации от държавата, за да не събират такси за чадъри и шезлонги това лято. Междувременно вестник Sun призова британците да почиват през юли в Слънчев бряг.

Вижте още в репортажа на Стиляна Георгиева.

В момент като този социалната изолация се явява изключително важен фактор, който е ключов за превенцията на обществото. Bulgaria ON AIR апелира всички, които имат възможност - бъдете #ОтговорниВкъщи.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Концесионерите на плажовете са най-големите мутри в държавата с най-дебелите връзки., то да не се става така концесионер.... И точно тях ще ги обезщетяват? Смешно и тъжно! Сигнализирай за неуместен коментар