Борисов: Бъдете силни и търпеливи, ще настъпят по-добри дни! (+Видео)

Премиерът отправи поздравление по случай Възкресение Христово

19.04.2020 | 08:35 Редактор: Ивет Арабова

Премиерът Бойко Борисов отправи поздравление за Възкресение Христово в личния си профил във Facebook. Председателят на парламента Цвета Караянчева пък пожела здраве и единство, като призова за дисциплинираност и спазване на мерките. 

"Христос Воскресе! Великден е най-светлият християнски празник. Сега е времето за надежда и силна вяра“, написа министър-председателят.

“В настоящата ситуация трябва да сме по-добри и по-смирени. Нека да направим всичко, което зависи от нас, за да може след години да се гордеем с решенията и действията си. Трябва да сме единни в това предизвикателство и да проявим отговорност. Има време за всяко нещо - време за прегръщане и време за въздържане от прегръщането. Благоразумният предвижда злото и го избягва. Бог не е само в храма, Той е навсякъде! Бъдете силни и търпеливи, ще настъпят по-добри дни!”, заявява Борисов.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
1 rate up comment rate down comment 0
мхмм
преди 3 години
За него нямам никакви съмнения, че ще дойдат добри дни. а пък него за другите никога не го е било грижа. Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
Лисугера
преди 3 години
Вече 30 г. сме смирени и добри, но по-лошо става...а старите хора казват, че разликата между добрия и глупавия била минимална Сигнализирай за неуместен коментар