Helpbook алармира: Изоставена сграда до детска площадка и училище

С настъпването на пролетта все по-чести са сигналите за замърсяване и боклуци

11.04.2020 | 09:40 Редактор: Анисия Иванова
Helpbook алармира: Изоставена сграда до детска площадка и училище

С настъпването на пролетта все по-често постъпват сигнали в платформата на Helpbook.info за замърсяване, боклуци в кварталите, където живеем.

Замърсени тревни площи не липсват и в източните райони на столицата. Според наш потребител обширна поляна, която се намира зад кварталите "Младост" 1 А и "Младост" 3 е превърната в кочина. Изхвърлени строителни отпадъци, асфалт, тор и дори самоделна колиба се мъдрят на обществените площи. Видно е, че липсва каквато и да било поддръжка, според изпратените снимки.

Преди година жител на район "Младост" ни беше изпратил сигнал за опасна сграда в района. За втори път той алармира за проблема с молба отговорните органи да реагират: "Изоставена от години и опасна сграда се намира непосредствено до детска площадка и училище. Някога е била обезопасена с метална решетка, но това отдавна не върши работа, тъй като по фасадата има дупки и всеки може да влезе вътре. Във вътрешността ѝ се е насъбрала смет, растат храсти и като цяло е грозна гледка. Моля за проверка на статута на сградата и премахването ѝ.

Ако видите нередност, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Helpbook


1
0 rate up comment rate down comment 0
mi
преди 3 години
добре познавам това място, наистина е страховито. Дано се вземат мерки най-накрая. Сигнализирай за неуместен коментар