40-годишен наръга майка си 7 пъти, жената е с опасност за живота

Няма данни той да е психично болен или да е освидетелстван

20.01.2020 | 20:25 Редактор: Искра Ангелова

40-годишен мъж прободе 7 пъти майка си с нож, след което скочи от балкона. Нападението е станало рано тази сутрин в София. Жената е настанена в реанимацията с опасност за живота.

Малко преди 09:00 ч. 40-годишният Милен, който живее в блок 520 в столичния ''Младост 1А'' заедно с майка си, скача от балкона на жилището. Удря главата си и изпада в безсъзнание за 15 минути. 

Откриват го двама пощенски служители и жена от съседния магазин.

"Нищо не каза. Само го видях, че лежи на земята с разбита глава", каза свидетелката Силвия Николова пред репортер на Bulgaria ON AIR.

Малко по-късно мъжът се събужда и започва да преследва единия от пощальоните. Опитва се да влезе обратно във входа, но не може, защото вратата се отваря с код. Излиза обратно навън и удря една от колите на паркинга с главата си. При идването на полицията оказва съпротива, но разкрива, че майка му е ранена в жилището им.

"Доколкото имам информация от медицинската документация лицето е с онкологично заболяване. Не бих могъл да посоча причините, породили тази агресия. В момента колегите продължават разпитите и процесуално-следствените действия. Няма данни той да е психично болен или да е освидетелстван", каза директорът на СДВР Георги Хаджиев.

Вижте повече във видеото!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК