fallback

Живакът скача до 11 градуса, застудява след събота

В четвъртък над страната ще има значителна облачност

14.01.2020 | 07:55 Автор: Ивет Арабова

През днешния ден има значителна и променлива облачност, без валежи и постепенно ще се затопля. Минималните температури в населените места тази сутрин са от минус 4 до 1 градуса. Предиобед ще има мъгли и ниски облаци. По-плътни ще бъдат облаците по поречието на Дунав и над Южна България. Следобед тенденцията е мъглите да се разсейват и облаците да намаляват. Максималните температури са от 6 до 11 градуса. 

До събота може да се радваме на приятно и слънчево време, защото след това започва застудяване. В сряда в ниските места и поречието на Дунав мъглите ще бъдат често явление, а в планинските райони ще бъде слънчево. В четвъртък през целия ден над страната ще има значителна облачност, прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR Владимира Илиева.

В петък основно в югозападните части от страната ще има повече слънце. В низините видимостта ще бъде намалена, сутрин с мъгли и ниски облаци, повече по Черноморското ни крайбрежие. В събота ще бъде слънчево, но застудяването ще започне. В неделя повече облаци се очакват над Добруджа, ще има условия за слаби валежи от сняг. 

Вижте цялата прогноза във видеото!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК  

fallback
Още от България
fallback