Комин бълва задушлив дим в столичния кв. "Модерно предградие"

Това се случвало за поредна година

27.12.2019 | 11:40 Редактор: Ивет Арабова
Комин бълва задушлив дим в столичния кв.

Времето става все по-студено. Тази сутрин навън прехвърчат и снежинки, но пък за наше щастие вече няма толкова голяма и наситена мъгла. Вероятно причината е, че през почивните дни улиците бяха сравнително празни и хората не караха автомобилите си в София. 

Наш зрител обаче е сигнализирал за друг основен проблем, който води до замърсяване на въздуха. 

"За поредна година обитателите на жилищна кооперация в квартал "Модерно предградие", на улица "Методи Македонски" 20, са принудени да дишат гъст, задушлив дим, излизащ от комина на непосредствено намираща се пред кооперацията къща, чийто адрес е улица "Братя Станиславови" №15", пише възмутеният потребител.

В сигнала, който сте ни изпратили, става ясно, че към въпросните хора многократно са отправяни молби, но отговорът винаги е бил "Да сте гледали къде си купувате жилища".

Ако и вие сте убедени, че е крайно време да се предприемат адекватни мерки по проблеми, с които се сблъсквате всеки ден, можете да подадате сигнал онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК