HelpBook оплакване: Комин неуморно бълва черен дим!

Два сигнала за лошото състояние на въздуха

22.11.2019 | 16:46 Редактор: Анисия Иванова
HelpBook оплакване: Комин неуморно бълва черен дим!

От Helpbook.info сме събрали два сигнала за лошото състояние на въздуха.

Темата за замърсяването му винаги е била актуална - колкото по-студено става, толкова повече започва да излиза наяве проблемът, за който се говори всяка зима. Наш потребител се обърна към нас като потърпевш заради съсед, който редовно при по-ниски температури се топли чрез паленето на всякакви отпадъци. От изпратената снимка се вижда внушителен комин, който неуморно бълва черен дим.

Друг сигнал, изпратен до нас, разказва за кошмарно пътуване с автобус на градския транспорт до популярната дестинация Златните мостове.

Автобус 63, който пътува дотам, бълвал огромно количество газове, които влизали директно вътре. Пътуващите едва не колабирали като през цялото време били принудени да дишат през мокри кърпички "Хората са отделили от малкото си свободно време, за да идат на чист въздух, но явно се оказва, че трябва да постъпят в белодробен санаториум! Срамота, ужас и безхаберие...“, пише възмутеният потребител.

Преминаваме към община Перник, където наред с безводието жител на града се оплаква от неподдържана детска площадка. От изпратените снимки се вижда красив парк, с нови и модерни съоръжения за игра на децата, но явно поддръжката е занемарена. Авторът на сигнала е забелязал, че на уред за катерене липсват два масивни болта на горната поддържаща въжетата греда и в тази си част съоръжението със сигурност е нестабилно и опасно.

Ако и вие сте убедени, че е крайно време да се предприемат адекватни мерки по проблеми, с които се сблъсквате всеки ден, можете да подадате сигнал онлайн в HelpBook.info!  Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook

Харесайте страница ни във Facebook ТУК