От Helpbook до община "Възраждане": Площадката стана прекрасно място

Сигнал в платформата, който получи щастлива развръзка

17.12.2019 | 15:16 Редактор: Анисия Иванова
От Helpbook до община

В платформата на Helpbook.info се получи благодарност към община "Възраждане" за бързата реакция след сигнал за окаяното състояние на детска площадка в района.

През февруари наш потребител беше писал, че в Зона Б-1, район "Възраждане“, е изградена детска площадка, но достъпът до нея бил силно затруднен заради калта и липсата на пътека. Авторът на сигнала отправи молба към общината да се вземат мерки за изграждане на тротоар. Приветстваме бързата реакция и изпратения отговор, в който ни уведомяват, че е одобрен инвестиционен проект за изграждане на алеи с осветление, оформяне на зелени площи с декоративна растителност и поставяне на паркова мебел. Всичко обещано вече е факт, както е видно от скорошните снимки.

"Теренът стана едно прекрасно място за релакс и отдих, както и за спорт с изграждането на площадката. Вече може да се върви нормално и без да се гази в калта с направените пътеки, също така се поставиха и осветителни тела, които преди това не е имало. Благодаря ви!“, пише нашият потребител.

Снимка: Helpbook

Харесайте страница ни във Facebook ТУК