Близо 200 студенти от ВУЗФ получиха дипломите си (+Видео)

Ректорът доц. д-р Григорий Вазов връчи и приза "Светлината на ВУЗФ"

03.12.2019 | 18:22 Редактор: Василена Василева

Близо 200 студенти от 14-ия випуск на Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) получиха дипломите си. Приветствия към тях отправи и председателят на Комисията за финансов надзор Бойко Атанасов, който беше сред специалните гости на церемонията.

Освен дипломите, ректорът на университета доц. д-р Григорий Вазов връчи и приза "Светлината на ВУЗФ". Тя се присъжда на студента, завършил бакалавърска и магистърска степен с най-висок успех, а тази година това е Георги Галчев. 

По време на награждаването бе направена отливка на ръката му, която ще бъде сложена в рамка и окачена на стената в залата.

"Това означава, че съм постигнал целта си, че времето и труда, който съм дал, наистина са допринесли за успеха ми. Постоянство и целеустременост. Това са двете неща, които ме водят винаги", сподели той пред Bulgaria ON AIR.

Необичайно беше пожеланието на ректора към неговите студенти.

"Като е известно аз винаги нарушавам сценариите. Искам и вие да правите това във вашия живот", oтбеляза д-р Григорий Вазов.

Ръководството на университета отличи със специални награди и най-активните си преподаватели през годината. Те получиха картини, нарисувани от художника Андрей Янев. 

Най-голямата награда за тях бяха бурните аплодисменти на студентите.

Харесайте страница ни във Facebook ТУК