Фандъкова: Изпълнена с лъжи кампания, хората очакват промяна

Кметът на София обеща структурни промени на управлението

03.11.2019 | 23:12 Редактор: Тодор Петров

Тази кампания беше изпълнена с лъжи. Беше доста тежка. Благодарна съм на всички хора, на структурите на ГЕРБ и СДС, които работиха много сериозно, за да върнем разговора за София. Много често дневният ред на града се подменяше в тази кампания.

Това заяви Йорданка Фандъкова, след като стана ясно, че отново печели изборите за кмет на София. Тя обеща конкретна работа от първия ден и персонални промени в управлението.

"Разбирам това, което ми казаха в тези избори. Хората очакват работа, но очакват и промяна. Ангажиментите, които съм поела, ще спазвам, включително и с работата в Общинския съвет", каза тя на пресконференция.

"Благодаря на всички, които гласуваха и показаха, че в София живеят свободни хора и не се поддават на внушения. Благодаря на десните хора, които показаха, че не бягат от най-важните ценности за града", посочи Фандъкова.

Тя се закани, че ще направи промени в структурата на управление, които ще са свързани с персонални промени.

По думите ѝ избирателната активност не е много по-ниска от тази, която е била и друг път. Доста сериозна конкуренция имаше на тези избори, така че хората имаха избор, смята Фандъкова.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте страница ни във Facebook ТУК