Хубавото време остава у нас, ще се радваме на 27 градуса

В петък, събота и неделя остава без промяна, прогнозира синоптикът Владимира Илиева

23.10.2019 | 07:55 Редактор: Тодор Петров

Mинималните температури у нас днес ще бъдат от 5 до 10 градуса, а по Черноморието - до 13-14. Преди обед на много места в низините на Източна България и по Дунава ще има мъгли и ниски облаци, които до обед ще се разсеят и през останалата част на деня ни очаква поредната доза слънчево време. Максималните температури ще бъдат от 22 до 27 градуса.

Над Черноморието тази сутрин ще бъде облачно и с намалена видимост. Около и след пладне облаците ще се разкъсват и временно ще намалеят. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Температурата на въздуха ще са от 19 до 22 градуса. 

Това прогнозира в "България сутрин" синоптикът на Bulgaria ON AIR Владимира Илиева. И добави, че времето продължава да бъде подходящо за много разходки и отдих в планините. Вятърът ще бъде слаб от югозапад. Температурата на височина 2500 м ще достига 10 градуса, а на 1500 м – 16-17. 

В четвъртък на места в Източна България и по Дунава ще има ниски облаци и мъгли, а следобед над почти цялата страна ще бъде слънчево. В петък, събота и неделя времето ще остане без промяна. Ще се задържи предимно слънчево, със сутрешни мъгли и ниски облаци в низините и поречията на Източна България, по Дунава и Марица. Температурите ще се задържат чувствително по-високи от нормалните за края на октомври достигайки до 25-27 градуса. 

Гледайте видеото с цялата прогноза.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК