Проблеми от Варна: Препълнени кофи за смет, шахта без капак...

Няколко сигнала от морската столица, изпратени в Helpbook.info

21.10.2019 | 17:20 Редактор: Анисия Иванова
Проблеми от Варна: Препълнени кофи за смет, шахта без капак...

За няколко уж лесно разрешими проблема ни сигнализира жител на Варна в платформата Helpbook.info. В единия от тях е изпратил снимки на дълбока шахта, която по никакъв начин не е обезопасена. Видимата й дълбочина е над метър, а отчасти е запълнена с разнообразни отпадъци. Добре скрита в тревата от всички страни, тя представлява идеален капан за преминаващите пешеходци, които, попадайки в нея, едва ли биха се оттървали без травми.

В друг сигнал се натъкваме на гледка на заринати варненски улици с боклук, който не е извозван с дни. "В допълнение, сега има и клони от предизборното подрязване в района", пише нашият потребител.

В друг квартал в същия град е забелязан стълб на улично осветление с отворена електрическа разпределителна кутия, която е достъпна за всеки възрастен или дете. Молбата е да се вземат спешни мерки за обезопасяване, тъй като според нашия потребител напрежението едва ли е под 220 волта и нечие необмислено любопитство може да доведе до фатални последици.

Това са само малка част от получените сигнали през седмицата. Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook