Конференцията The Next Big Thing разкрива предизвикателствата пред бизнеса

Със събитието Bloomberg TV Bulgaria ще отбележи четвъртата си годишнина

12.10.2019 | 16:50 Редактор: Ралица Братанова

Предизвикателствата пред икономиката, ролята на новите технологии в бизнеса и глобални проблеми като климатичните промени. Това са само част от темите, с които годишната конференция The Next Big Thing на Bloomberg TV Bulgaria се завръща с четвърто издание тази година.

Със събитието единствената бизнес телевизия у нас ще отбележи и четвъртата си годишнина на българския медиен пазар.

Четвъртото издание на конференцията ще засегне теми, свързани с промените в икономическата ситуация, предизвикателствата на технологичната революция. 

Специално за събитието ще пристигне и професорът по глобална икономика и финанси Даниел Лакайе, обявен за един от 20-те най-влиятелни икономисти в света през 2016 година. 

Журналистът от Bloomberg TV Bulgaria Ивайло Лаков ще бъде модератор на първия панел от конференцията. 

Мейва Кузин - икономист, покриващ темите в Bloomberg Economics за еврозоната ще анализира икономическото състояние, най-важните събития, които влияят върху икономиката в региона. 

Притесненията пред бизнеса ще дискутират компании от региона – представители от Сърбия, Румъния, България. 

Третият панел ще бъде посветен на технологиите, 5G мрежите и индустриите на бъдещето. 

На конференцията ще бъдат обсъдени и някои глобални проблеми като измененията в климата и нарастващия брой на застаряващо население в западния свят. 

Събитието е на 17 октомври в зала 6 на НДК, а всеки желаещ да присъства може да го направи, като преди това се регистрира на сайта tnbt.bloombergtv.bg

Репортаж на Боряна Благоева.

Харесайте страница ни във Facebook ТУК