Товарни влакове затварят сутрин натоварен подлез край Кремиковци

В платформата Helpbook се получи пореден сигнал към Холдинг БДЖ

04.10.2019 | 16:00 Редактор: Анисия Иванова
Товарни влакове затварят сутрин натоварен подлез край Кремиковци

В платформата Helpbook.info се получи пореден сигнал към Холдинг БДЖ. В него нашият потребител описва как почти всеки ден придвижването и навременното му стигане до работното място е силно затруднено, поради преминаването на товарни влакове и спиране на движението в произволно време на ЖП гара Кремиковци.

"Питам, редно ли е на тази забравена от Бога гара да се блокира преминаването на автомобили сутрин, когато хората отиват на работа? Не е ли редно да се направи разписание, като се избегне преминаването на товарни влакове в най-натоварения часови диапазон? Всички работещи закъсняваме за работа, тъй като не можем да си изчислим времето за пътуване и се налага да закъсняваме поради липсата на обявен график“, оплаква се гражданинът.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Pixabay

Харесайте страница ни във Facebook ТУК