С нови магистърски програми започна новата учебна година във ВУЗФ (+Снимки)

За 18-та поредна година бизнес университетът отвори вратите си и посрещна стотици млади таланти

30.09.2019 | 18:30 Редактор: Василена Василева

За 18-та поредна година Висшето училище по застраховане и финанси отвори вратите си и посрещна стотици млади таланти. В тържествена атмосфера, пред усмивките на десетки студенти, дипломанти и преподаватели, беше открита новата академична учебна 2019/2020 година. Ректорът на ВУЗФ доц. д-р Григорий Вазов пръв приветства студентите и им пожела да продължават да се развиват и да запазят стремежа и амбицията си, които са ги довели във ВУЗФ

Новата учебна година във висшето училище започна и с нови магистърски програми. Две от тях са в сферата на електронната търговия и блокчейна, като от тази есен университетът откри програма по реклама и бранд мениджмънт с най-голямата комуникационна група в България Ogilvy Sofia, както и магистратура за брокерство и оценяване на недвижими имоти с водещия сайт в сектора Imoti.net.

"Това са нови специалности, с които да удовлетворим очакванията на самите студенти за в бъдеще, а и на самото бъдеще, заради точно тези материи, които ще се изучават. Тоест, ние изпреварваме времето", заяви ректорът на ВУЗФ доц. д-р Григорий Вазов пред камерата на Bulgaria ON AIR.

За своите постижения бяха наградени студенти и преподаватели на учебното заведение. 

Вече третокурсник в специалност Финанси, Артур Торосян може да се похвали със златен медал на една национална и три международни олимпиади по математика. 

Заедно с него още няколко студенти и преподаватели бяха наградени за своите постижения на официалната церемония по случай откриването на новата учебна година.

 Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК