Максималните температури за септември остават с летни стойности

След средата на месеца се очаква захлаждане

11.09.2019 | 08:10 Редактор: Ралица Братанова

Минималните температури днес ще са от 13 до 19 градуса. Времето на морето отново се очаква да бъде облачно. Следобед облаците ще се разкъсват.

Над останалата част от страната ще бъде слънчево с временни заоблачавания следобед. Вятърът ще бъде слаб от изток. Максималните температури за септември остават с летни стойности - от 27 до 32 градуса, прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR Владимира Илиева.

Вятърът по Черноморието ще бъде до умерен от североизток. Температурата на въздуха остава висока - от 26 до 28 градуса, а на морската вода е с няколко градуса по-ниска. Височината на вълните ще стига до два метра и половина с тенденция да отслабва, но все пак много трябва да се внимава.

В четвъртък облачността ще бъде разкъсана. В петък ще има кратко заоблачаване в някои райони, но пък без валежи. В събота времето ще се задържи слънчево и топло за сезона с дневни температури от 25 до 31 градуса. 

В неделя от север-североизток се гответе за по-хладен и влажен въздух, като в следобедните часове в Добруджа ще превали. 

В понеделник и вторник, заедно със старта на новата учебна година, се задава и есента - ще бъде хладно със значителна облачност и превалявания.

Харесайте страницата ни във Faceboоk ТУК