Времето по Черноморието става все по-неподходящо за плаж

Температурите днес няма да се различават особено от вчерашните 

10.09.2019 | 08:00 Редактор: Тодор Петров

Понеделник беляза началото на седмицата с доста слънце, а температурите бяха с обичайни летни стойности. Минималните температури днес няма да се различават особено от вчерашните - ще бъдат от 13 до 19 градуса. 

Преди обед по Черноморското ни крайбрежие ще се стелят ниски облаци и мъгли, а на запад ще бъде предимно слънчево. Следобед облаците ще намаляват, а валежи не се очакват. Вятърът ще бъде слаб от изток. Максималните температури и днес ще се задържат високи - от 27 до 32 градуса. 

Това прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR Владимира Илиева. От сутрешната ѝ прогноза стана ясно още, че по Черноморието времето става все по-неподходящо за плаж. Морската вода е с температура 24, 25, 26 градуса. Вълнението ще бъде умерено. Височина на вълните ще достигне до два метра и половина, но с тенденция да отслабва. 

В сряда крайбрежието на морето ще бъде отново подвластно на мъгли и ниски облаци. Напълно възможно е да преръми, а следобед облаците ще се разкъсват. Над останалата част от страната ще бъде слънчево с временни заоблачавания следобед, стана ясно още от прогнозата на Влади Илиев за зрителите на "България сутрин".

В четвъртък облачността ще бъде разкъсана. В петък за кратко над Северните райони облачността ще се увеличи, но без валежи. В събота слънцето отново се завръща, а дневните температури се очаква да бъдат от 25 до 31 градуса.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК