Майката на изчезналия Иван: Здрав си го искам, лайкчета не помагат!

Гинка Йорданова отправи призив към обществото

02.09.2019 | 15:50 Редактор: Тодор Петров
Майката на изчезналия Иван: Здрав си го искам, лайкчета не помагат!

Вече цяла седмица 28-годишният Иван Йорданов е в неизвестност. В социалните мрежи майката на изчезналия - Гинка Йорданова, отправи призив към обществото.

"Търси се синът ми навсякъде! МОЛЯ всички вас, вижте снимките. Който го види или вече го е срещал някъде, да се обади! МОЛЯ всички шофьори: не подминавайте човек. Моля, споделяйте публично! СПОДЕЛЯЙТЕ! Лайкчета и сълзички не помагат! Жив и здрав си го искам, каквото и да е преживял. Синът ми изчезна сутринта на 25 август. Той беше на техно парти с много чужденци в близост до Аксаково, Варна, България. Моля, свържете се с мен или българската полиция, ако сте го виждали или ако имате някаква информация", написа майката на Иван.

В издирването на мъжа се включиха и служители на горското стопанство, негови близки и приятели, а полицията използва и служебни кучета в района, в който е видян за последно.

Иван бил на палатка с приятели в гората. За последно е видян около 4:00 часа сутринта на 25 август. Той е бил един от гостите на техно парти, организирано в група във Facebook.

Иван Йорданов е висок около 180 см, със слабо телосложение, къса кестенява коса и брада. Бил е облечен със синя тениска, къси панталони и зелено горнище.

Полицията призова гражданите, които имат информация някаква информация за него, да позвънят на телефон 112 или да подадат сигнал в най-близкото поделение на МВР.

Харесайте страница ни във Facebook ТУК