"Европа ни чува" е слоганът на ГЕРБ за предстоящите избори

Трябва всички партии да се обединят за този вот заради България, каза Цветан Цветанов

07.04.2019 | 13:41 Редактор: Бойко Димитров

ГЕРБ представи слогана си за предстоящия евровот. Брифинг в централата даде заместник-председателят на партията и председател на предизборния щаб Цветан Цветанов.

Слоганът, с който ГЕРБ ще се яви на евроизборите на 26 май е "Европа ни чува". Председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков заяви, че Европа чува хората, които имат какво да кажат и имат ясна представа накъде вървят, като икономика. Той изтъкна, че с този слоган от ГЕРБ искат да кажат, че само подкрепяйки силната листа на партията може да се гарантира, че България ще бъде важна част от европейския дневен ред.

Цветан Цветанов пък представи кандидатите в листата на ГЕРБ и СДС и похвали усилията на еврокомисаря Мария Габриел през изминалия ѝ мандат.

"Надяваме се, че ще бъде чут призивът направен от Мария Габриел само преди седмица. Убедени сме, че има много възможности и надежди в България да се обединят всички политически партии, които участват на тези избори. Нека да се подпише един меморандум, върху който да градим платформа за България в Европейския парламент и всички институции", каза Цветанов.

Следващата неделя от ГЕРБ ще представят платформата си за предстоящия евровот. Също така ще бъде пуснато и мобилно приложение с името "Кауза", което ще се бори с фалшивите новини.

Вижте повече във видеото!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК