Джени Суши танцува в скута на мъж часове след "непоисканата" целувка

Тервел Пулев разпространи видео от партито по случай победата на Кобрата

30.03.2019 | 13:03 Редактор: Ралица Братанова
Джени Суши танцува в скута на мъж часове след

Тервел Пулев, братът на Кубрат, разпространи в социалните мрежи видео, на което се вижда как Дженифър Равало, по-известна като Джени Суши, танцува в скута на мъж, часове след "непоисканата", според нея, целувка. 

Клипът е заснет в лобито на хотела, където е било партито по случай победата на най-добрия ни боксьор. В клипа се вижда как Кубрат Пулев седи до тях и присъствието му не притеснява репортерката.

Под видеото пише: 

"03:00 ч. сутринта, няколко часа след прословутата целувка, Джени Суши в контекста на сексуално тормозената жена!"

Една целувка на Кубрат Пулев я изстреля в орбита по цял свят. Видеото, която репортерката качи след мача, събра над 1 млн. гледания. 

Четири дни по-късно на специална пресконференция Джени Суши и нейната адвокатка Глория Олред заговориха за сексуално насилие. 

Въпреки това опасността за кариерата на Кубрат Пулев остава. Следващият му мач, който е след няколко месеца в Ню Йорк е под въпрос. 

Според правилника на Националната боксова асоциация зад океана, ако в един от щатите лиценза му бъде отнет за постоянно той автоматично губи правата си за състезание в и в останалитие щати.

Засега обаче дали това ще се случи не е ясно, тъй като предстои изслушване на Кобрата на 14 май. Временното спиране на лиценза му е станало два дни преди самата Джени Суши да подаде иск, което означава, че комисията се е самосезирала. 

Все още остава неясно и дали ще бъде заведен граждански иск от репортерката Равало срещу Кобрата.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК