Скандалът се разраства: Адвокатът на Джени Суши поиска лиценза на Кобрата

Почувствах се неудобно и разочарована, сподели репортерката

29.03.2019 | 08:50 Редактор: Зорница Костадинова
Скандалът се разраства: Адвокатът на Джени Суши поиска лиценза на Кобрата

Искат отнемане на лиценза на Кубрат Пулев. Репортерката Дженифър Равало - Джени Суши и адвокатът ѝ Глория Олред дадоха пресконференция, на която обявиха, че искат пълно разследване на на случая с целувката, която Кубрат Пулев "лепна" на американската репортерка по време на интервю след победата си над Богдан Дину.

77-годишната адвокатка, която се занимава с такива дела от средата на 80-те години, пък заяви, че ще бъде поискано Комисията по спорта в Калифорния да отнеме лиценза на българския боксьор. Нейната клиентка твърди, че Кубрат не само я е целунал, но си е позволил и да сграбчи задните ѝ части.

"По време на интервюто той сграбчи лицето ми и ме целуна. Бях моментално шокирана и смутена и не знаех как да реагирам. След това се обърнах, за да прибера нещата си в раницата си, когато той ме сграбчи за дупето и ме стисна силно. След което си тръгна без да ми каже нищо и само се изсмя. Това ме накара да се почувствам неудобно и бях разочарована, че Кубрат Пулев ме третира по такъв непрофесионален начин. По-късно на парти след мача г-н Пулев се приближи и ме помоли да премахна целувката от интервюто. Не махнах тези кадри и вместо това ги публикувах, защото исках хората да видят какво ми е направил. Искам той да понесе отговорността си. Не искам да се измъкне след стореното. Никоя жена не трябва да бъде третирана по този начин. С г-н Пулев не сме приятели, нито имаме романтична връзка. Той нямаше никакво право да ме целува", каза репортерката. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК