fallback

Историите ON AIR: 2023 – политически предсказания

Две седмици преди края на 2022 г. астролог, математик, нумеролог и ясновидец предсказаха политиката през 2023 г.

15.01.2023 | 19:50 Автор: Ирена Бакърджиева

2023 г. започна с ретроградно движение на Меркурий. Астролозите съветват до 18 януари да не се вземат важни решения. Периодът е труден за стартиране на нови проекти и начинания. Марс също е в ретро фаза, но само за десет дни. Заради късия период няма да ни създаде неприятности. След 11 януари червената планета тръгва устремено напред и обсипва с късмет тези, които са уверени в себе си. Пролетното равноденствие е своеобразен вододел между минало и бъдеще. Тогава Сатурн и Плутон сменят знаците си. Сатурн влиза за 30 месеца в Риби. А Плутон се премества във Водолей.

Две седмици преди края на 2022 година събрахме астролог, математик, нумеролог и ясновидец, за да разберем какво ни очаква през 2023 г. Започнахме с политиката.

Преди да погледнем към звездите, се обърнахме към боба. Този метод на гадаене е стар колкото света. А ясновидката Гюкчен доказа, че прогнозите ѝ се сбъдват. Тя описа лидерът на "Продължаваме промяната" Кирил Петков още преди самият той да е знаел, че ще се заеме с политика. Бобът ѝ показа точния брой предсрочни избори през 2021 г., както и падането на коалиционното правителство през 2022 г.

"Не знам защо така го правят, но нещата не са на добре! Отиваме на избори април месец. От пети месец имаме стабилно правителство. Ще участват три или четири партии. Те няма да бъдат от най-големите. Едно предсказание искам да дам, което е много сериозно. Една голяма политическа формация може да отпадне в следващите избори. Една от новите стари партии отива в миналото. Тя може да прескочи 4-процентната бариера, ама няма да бъде това, което е била. След април месец всичко, през което в последните четири години минаваме, ще се изсипе като бумеранг за това, което са ни сторили. Господ забавя, ама не забравя, 2023-2024 година двама политици ще бъдат осъдени", видя ясновидката Гюкчен.

Математикът професор Николай Витанов, известен с точните си анализи на Ковид пандемията и впоследствие – хода на военните действия в Украйна, отново ни изненада. Чрез Теорията на сложните системи и синергетиката той разкрива бъдещето на политическите субекти в страната ни.

"Вероятността да се състави кабинет с третия мандат е 20%. В началото на февруари ще стане ясно, че правителство няма да има и отиваме на избори. Сега вече имаме хартиена бюлетина. Партиите, които я вкараха, би трябвало да извлекат полза от нея. Ако смятаме, че "Продължаваме промяната" и "Демократична България" ще правят революция, то ГЕРБ и ДПС правят контрареволюция. Дали ще успее революцията или контрареволюцията, ще се реши от това кой ще спечели общинските избори. По-вероятно е да успее контрареволюцията, тъй като тъй наречените партии на статуквото са дълбоко вкоренени в общините", каза проф. Николай Витанов.

Астрологът Силва Дончева предрече, че през 2022 г. ни очакват сериозни финансови проблеми, неадекватни задкулисни игри, обедняване, инфлация, политически обрати и смяна на политици и правителства. И тя е категорична, че предсрочните избори през 2023 г. са неизбежни. Голяма промяна след тях обаче няма да има, защото България е на грешната пътека.

"Промяната не е така характерна за 2023 година. След предсрочните парламентарни избори в парламента ще влязат същите играчи – ГЕРБ, "Продължаваме мромяната", БСП, доколкото я има и, разбира се, "Възраждане", които вървят напред. Според мен няма да се появи нова партия, а ако се появи, това ще е най-рано през есента, затова няма за каква промяна да говорим", каза астрологът Силва Дончева.

Още в средата на миналата година нумероложката инженер Нели Колева видя, че през пролетта на 2023 година българите пак ще ходят до урните. Актуализираната ѝ прогноза, опираща се на трите древни езотерични науки – нумерология, астрология и кабала, дори създава вероятности за още два парламентарни вота.

"Прогнозата за 2023 година е сложна и не така хармонична относно предстоящите предсрочни избори, тъй като ситуацията в политическия живот е объркана. По-скоро ще ходим на избори за парламент и на местните през есента, но не изключвам и едни междинни. Ситуацията напомня 2021 година", кава инж. Нели Колева.

Според нейната прогноза до есента ГЕРБ имат възможност да предложат и съставят коалиция. "След септември има тенденция Кирил Петков и Асен Василев да се разделят, да отидат към различни течения. На политическата сцена излиза НДСВ в лицето на господин Герджиков. Тази тенденция набира все по-голяма скорост и освен това има тенденцията да се съдружат с "Български възход" и да се образува нещо като център", каза още инж. Нели Колева.

Гледайте цялото видеото.

fallback
Още от Историите ON AIR
fallback