"Долапдере биг генг" в София!

И още: Премиера в Сатирата - "Трима мъже и една Маргарита"

01.05.2019 | 12:42 Редактор: Димана Мирчева

Първи концерт на група „Долапдере биг генг“ в София. Музикантите, които ни представят известни песни в ориенталски аранжимент, ще излязат пред българската публика на 1 май. Вижте какво казаха те в интервю с Асен Манасиев. 

Миналата седмица се състоя премиерата на „Трима мъже и една Маргарита“, постановка на Сатиричния театър, където автор и режисьор е актрисата Лиза Шопова. Интересното в случая, освен че тази пиеса е отличена с наградата „Алеко Константинов“ за сатирична комедия, че в нея се събират едно цяло семейство. Лиза Шопова и Христо Мутафчиев са родители на Асен Мутафчиев, който прави своя дебют в този театър с тази пиеса. Вижте повече за постановката и за това артистично семейство във видеото на Асен Манасиев. 

В рубриката за фамилна екскурзия днес тръгваме за Синтра, Португалия. Наричат този град португалското архитектурно бижу, защото има невероятни, кацнали на хълм, къщи в подножието на едни от най-красивите замъци в Европа – дворецът Пена, дворецът Монсерат и Кинта де Регалейра. Синтра се намира на половин час път от Лисабон, с влак, който тръгва на всеки 10 минути. Потегляме натам с Асен Манасиев.