"Фамилна кухня" показва какво обядват в Унгария

Типични за страната са плътните, пикантни и богати на аромати блюда

20.04.2019 | 14:08 Редактор: Иван Берберов

В рубриката "Фамилна кухня" репортерът Асен Манасиев отива на обяд в Унгария. Традиционните унгарски блюда са плътни, пикантни и богати на аромати. 

Червеният пипер, чушките, чесънът и лукът са навсякъде. Вкусовете са основани на стари традиции по отношение на подправките и методите на приготвяне. 

Ако искате да възпроизведете съвсем точно автентичните унгарски вкусове, няма да минете без свинска мас, унгарски червен пипер (паприка), чушки и домати.

Още епизоди на "Фамилно" може да намерите ТУК

Харесайте ни във Facebook ТУК