Опорни хора

Събота от 18:30 часа
още

Красимир Райдовски: Поведението на полтиците е като на хора в селска кръчма

По-постна политическа обстановка и по-невзрачни политици никога не сме имали

05.03.2017 | 18:23 Редактор: Димитър Абрашев
Красимир Райдовски: Поведението на полтиците е като на хора в селска кръчма

"Дебатът за дебат" между Нинова и Борисов е дирижирана подигравка към народа.

Коя е възможната коалиция след вота? - Правителство на ГЕРБ и някоя гравитираща партийка като "Воля", плюс Патриотите. Не виждам с кого ще се коалира БСП. Ако има коалиция БСП - ДПС, големият губещ ще е БСП, каза Красимир Райдовски.

По думите му новите лица на БСП са клиенти на пластичния хирург д-р Дочка Кръстинова. В момента целта на българските политици е да правят пари. А не политики.

В България се произвежда едно голямо нищо. Икономиката ни е задвижвана от чужди пари. Много възможен и вреден вариант за България е да не се състави кабинет. А служебното правителство превиши своите правомощия. Мирише на реваншизъм и лични сметки.

Какво смята за изказването на Иван Костов за отпадане на валутния борд? - Странно е.

Костов даваше мило и драго за него. Ако падне борда, нас ни очаква това, което ни се случи през зимата на 1996г. В банките в момента има огромни суми, депозити на хората, може би за това го казва Костов. Тези пари все пак трябва да се усвоят? Власт-пари-власт, това е формулата за управление у нас. Който и да седне в МС, не може да управлява България, така че да реализира предизборните си обещания, каза още Райдовски.