Драгомир Драганов: Без телевизията нямаше да съм това, което съм

Гледайте още в предаването ДНЕС в събота - национален български цирк и тибетска медицина и астрология

10.08.2016 | 13:06 Редактор: Ирина Георгиева
Драгомир Драганов: Без телевизията нямаше да съм това, което съм

ДНЕС в събота - мястото и времето, в което се настанявате удобно вкъщи, а водещата Ирина Белчева ви предлага едно по-различно събуждане в съботната утрин. 

Драгомир Драганов за телевизията, цирка и музиката

ДНЕС в събота на 6 август на гости беше Драгомир Драганов - мъж, който обича да пие чай, да пее, да говори и да забавлява хората.

Той е усмихнат, чаровен, харизматичен, бъбрив и много положителен. Зa живота с усмивка на лице, водещата разговаря с Драганов.

"В еднакво настроение съм и в най-студена зима, и в най-горещо лято. Позитивен човек съм, събуждам се с усмивка на лице, готов за приятни срещи", разказа той.

"Телевизията е част от моя живот. Без нея нямаше да съм това, което съм и си давам реална сметка, че това интервю в момента е факт заради моята популярност от екрана на БНТ", смята той.

Ирина Белчева срещна "виртуално" Драганов с Катя Михайлова.

Национален български цирк София?

През 1983 г. в София изгаря до основи тогавашният Държавен цирк. Сградата е погълната от пламъците само за 3 часа.

Циркът "храм на детството" ли е? Трудно ли е да се прави в днешно време? Това коментираха репортерите Борислав Петров и Асен Манасиев.

Чуйте и коментара на Драганов:

Тибетска медицина и астрология

Тя се казва Алекс и вече четвърта година изучава тибетска медицина. Пътува често до Индия, Дхарамсала, където посещава курсове в медицинския колеж по тибетска медицина и астрология – МенТциКханг, както и практикува с местни тибетски доктори. 

За това как да се докоснем до тибетската атмосфера на мир и спокойствие за духа и тялото и как да се възползваме пълноценно от постиженията на тибетската културна традиция, разказа Александра Алексиева.