Срамуваш ли се от тялото си – Провокативно, епизод 62

Като се погледнеш в огледалото какво виждаш

18.09.2017 | 15:03 Редактор: Зара Паталева
Срамуваш ли се от тялото си – Провокативно, епизод 62

Срамуваш ли се от тялото си? Като се погледнеш в огледалото какво виждаш? Plus size моделът Пам Велидис разказва откровено битка ли са килограмите за нея в новия епизод на предаването “Провокативно” по Bulgaria ON AIR. 

"Има жени, които искат да са по-пълни, за да са в опозиция, да са бунтари. В световен план има жени, които поддържат своята пълнота само и само да бъдат в индустрията, каза Пам. “Тес Холидей е номер едно в Америка. Тя разби всички класации и преобърна мисленето на хората. Дребничка, все по-пухкава и по-пухкава.В един момент обаче трябва да има граница, да кажеш "стоп", смята българският plus size модел. "Аз съм на мнение, че човек трябва да изглежда добре във всяка една форма. Това не означава, че задължително трябва да е пълен. Не можеш да следваш като модел за подражание по-пълни жени само заради това, че имаш проблем с храната. Аз нямам проблем с храната", категорична е Пам Велидис. 

Аз мога да покажа най-добрата си форма, когато съм щастлива", казва тя. "Аз правя физически упражнения и се поддържам. Ходя пеша. Не ям месо." "По-пълните хора да си намират дрехи, защото или няма хубави или цените са много високи. Една пълна жена може да изглежда в пъти по-добре, но се принуждава да купува първото, което ѝ изниква пред очите, защото не може да си позволи дреха, която ѝ харесва", казва Пам. 

"В България закусваме с желанието да обидим някого, да го нападнем, да му покажем колко не става.  Искам хората да осъзнаят, че трябва да се борят за себе си, за човека, който са."  

Втората част на предаването гледайте тук >>