Издирват 44-годишна жена за кървавата баня в Нови Искър

Петте жертви са застреляни хладнокръвно с по един изстрел, съобщи главният прокурор

02.01.2018 | 21:56 Редактор: Тодор Петров
Издирват 44-годишна жена за кървавата баня в Нови Искър

Полицията издирва 44-годишната Кети Николова Кюхова за жестокото петорно убийство в Нови Искър. Всичко започва като събиране в новогодишната нощ и завършва трагично. Намерени са три трупа на долния етаж на къщата и два на горния.

В къщата в Нови Искър са били мъж и жена, които живеят заедно и за тях това е втори брак, както и синът на мъжа, дъщерята на жената, приятелят ѝ и бабата на момичето. Полицията намира всички тях убити, с изключение на съпругата, която е в неизвестност към този момент.

Хладнокръвно застреляно е дори кучето на семейството - немска овчарка. На място пристигнаха много екипи на МВР, главният прокурор Сотир Цацаров, неговият заместник - Борислав Сарафов, главният секретар на МВР Младен Маринов.

Всички те са категорични, че става въпрос за изключително хладнокръвно и брутално убийство. 

"Жертвите са баща, неговият син, дъщерята на съпругата в семейството, неин приятел и майката на съпругата, която е родена 1945 г. - почти неподвижна жена. По първоначални данни всички те са застреляни с по един изстрел с малокалибрено оръжие. Най-вероятно това се е случило в новогодишната нощ", коментира Сотир Цацаров.

Оръжието на убийството все още не е открито. На този етап органите на реда отказват да коментират възможните мотиви за престъплението. Огледите продължават, а телата все още не са преместени.

За издирване е обявена и семейната кола - BMW X5. Органите на реда опитват да установят кога за последно Кети е видяна с мъжа си.