Шокиращо петорно убийство в Нови Искър!

По телата на жертвите има следи от насилие, потвърдиха от "Спешна помощ"

02.01.2018 | 18:59 Редактор: Тодор Петров
Шокиращо петорно убийство в Нови Искър!

Петорно убийство шокира Нови Искър. Двама мъже, две жени и момче бяха открити мъртви в жилище в града. Днес следобед полицейски патрули посетили адреса след сигнал, подаден първо в "Спешна помощ".

"В 16:20 ч. е повикването към нас, на седмата минута екипът на Нови Искър е на мястото на инцидента. Нашият казва, че жертвите са били с видими белези от насилие. Подаденият до нас сигнал е бил за три трупа, но екипът установява, че има още два на втория етаж", коментира говорителят на "Спешна помощ" Катя Сунгарска пред Bulgaria ON AIR.

Жертвите са мъж и жена на около 50-60 години, момче и момиче на 18 и 19 години, както и момче на 12 години. Сигналът най-вероятно е подаден от момче, близко на една от жертвите. По неофициална информация убитите в къщата са били семейство.

На мястото на убийството пристигнаха представители на висшето ръководство на МВР, сред които главният секретар и шефът на СДВР. По информация на Bulgaria ON AIR хората не са били местни, а наематели в района, предаде репортер на телевизията от мястото на трагедията.