Фенове се сбиха в автобус на градския транспорт

Задържани са над 15 лица

04.03.2017 | 15:27 Редактор: Луиза Божинова
Фенове се сбиха в автобус на градския транспорт

Има инцидент със сбиване между фенове в автобус на градския транспорт пред сграда в центъра, съобщи за "Фокус" директорът на СДВР ст. комисар Младен Маринов. 

Задържани са над 15 лица, с които се работи за изясняване на съпричастност.

Днес полицията в столицата предприе сериозни мерки преди футболната среща между отборите на "Левски" и ЦСКА на Националния стадион "Васил Левски".

"Има инцидент и на сборния пункт на Левски на бул. "Тодор Александров", където един от феновете се е самонаранил с бомбичка", обясни той и допълни, че фенът е наранен леко и няма опасност за живота му.

"Полицейското присъствие е засилено. Значителен полицейски ресурс е ангажиран, включително и сили от дирекция "Жандармерия"", заяви ст. комисар Маринов.

"Навсякъде, където има струпване на хора ще има и полицаи преди началото и след края на срещата", посочи той и уточни, че шествията и на двата клуба вече са се събрали.

"Шествията са изцяло съпровождани от полицейски сили с цел да се разминат във времето, за да не станат сериозни сблъсъци. И в двете шествия има над 1000 души", каза още Младен Маринов.