Жестото убийство разтърси Варна

Предполага се, че жертвата е мъжът на "Мисис България" Анита Мейзер

14.08.2016 | 15:30 Редактор: Тодор Петров
Жестото убийство разтърси Варна

Тежко криминално престъпление е регистрирано на територията на Пето РУП във Варна. Жестоко убийство във Варна, мъжът е бил завързан и умъртвен в дома си. Жертвата е съпруг на скандалната "Мисис България Свят" Анита Мейзер.

Според "24 часа" жертвата е Николай Димов е убит тази нощ, а полицията потвърди, че има сигнал. 

"След полунощ е получен сигнал за тежко криминално престъпление. Сигналът е отработен и е уведомен незабавно прокурор от Окръжна прокуратура, който е отишъл на мястото на инцидента. Започнати са незабавни действия по разследването", заяви пресаташето на варненската полиция Ирена Петричева, цитирана от "Дарик".

По-късно се очаква Окръжна прокуратура-Варна да излезе с официално становище. Според сигурни източници снощи Анита и Николай се прибирали от разходка. Малко преди 3.00 ч. сутринта пред кооперацията, в която живеят, ги срещнали двама познати на Николай. Той се заприказвал с тях, а Анита отишла до най-близкия магазин. Когато се прибрала у дома си, намерила Николай с прерязано гърло.

Тя подала сигнал в полицията. На място пристигнал екип на Пето РПУ, на чиято територия е жилището, а по-късно и оперативна група.