Калин Стоянов: Другият автомобил, а не този на НСО с Петков, е отнел предимство

Четири години, след като е бил премиер, Кирил Петков има право да бъде охраняван от НСО, обясни вътрешният министър

17.05.2024 | 12:00 Редактор: Вяра Димова
Калин Стоянов: Другият автомобил, а не този на НСО с Петков, е отнел предимство

Досъдебно производство е образувала военната прокуратура. Това каза пред журналисти вътрешният министър Калин Стоянов във връзка с вчерашната катастрофа с автомобил на НСО край Аксаково.

"Тепърва с автотехническа експертиза ще бъде изяснена скоростта, с която се е движил кортежът на Кирил Петков. Четири години, след като е бил министър-председател, той има право да бъде охраняван от НСО", обясни Стоянов.

"Другият автомобил, не този на НСО, е отнел предимството. Това със сигурност знаем до момента", допълни вътрешният министър, цитиран от "Фокус".

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


2
0 rate up comment rate down comment 0
Илия
преди 2 месеца
СПЕШНО ДА СЕ ПРОМЕНИ ЗАКОНА 4 ГОДИНИ, НСО ДА ГО ПАЗИ И ДА ПОЛЗВА РЕСУРСА НА БЪЛГАРИТЕ. ВЕДНАГА ДА ОТПАДНЕ,ТОЗИ ЗАКОН ЗА ОХРАНА.СЛЕД ПАДАНЕ ОТ ВЛАСТ,СЕ ПРЕКРАТЯВА - ПОЛЗВАНЕ, РЕСУРСИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ (ОХРАНА И КОЛИ НА НСО)ДА СИ ПЛАЩАТ САМИ,С ЛИЧНИ СРЕДСТВА. Сигнализирай за неуместен коментар
1
3 rate up comment rate down comment 1
Не ви е срам
преди 2 месеца
Защо автомобилът на НСО е бил без извършен ГТП, без застраховка " Гражданска отговорност" и е карал с над 100 км/ч при ограничение 60 км/ч? Явно за " високопоставените" от "златния" милиард законите отново не значат нищо. Жалко е, че тяхната арогантност, чувство за превъзходство и безнаказаност вече водят до човешки жертви! Да се толерира подобно поведение ( от медии и симпатизанти на " богоизбраните") е признак на тотална морална деградация и ценностен упадък! Жалко за жертвата. Сигнализирай за неуместен коментар