Нотариуса е убит с няколко изстрела в главата - придобил ли е над 200 имота чрез измама?

Впрегнат е целият ресурс на СДВР

01.02.2024 | 08:11 Редактор: Искра Ангелова

Снощи в София беше показно разстрелян Мартин Божанов - Нотариуса. Сигналът е подаден малко преди 20:00 ч., а убийството е извършено в частен комплекс в квартал "Карпузица". Мястото се намира близо до разклона за Горна Баня.

Предполага се, че дейността на нотариуса е причината за убийството.

На място още снощи пристигнаха висши полицаи от системата на МВР, както и представители на ръководството на софийска градска прокуратура.

Божанов е убит с изстрели в тялото и лицето, като на място е открита и гилза. В Софийската градска прокуратура има подадени сигнали срещу убития за заплахи спрямо магистрати. Работи се и по дела срещу Божанов за имотни измами.

В издирването на извършителя на убийството на Нотариуса е впрегнат целия ресурс на СДВР. По изходите на София бяха разположени и патрули на полицията.

По информация на Bulgaria ON AIR Божанов е пребивавал именно в частния комплекс, като се е придвижвал с луксозен автомобил. А в интервю той представя себе си като "управител на няколко консултантски дружества".

Неофициално се твърди, че е замесен в редица имотни измами и е участвал в заграбването на над 200 апартамента само в София. Също така се твърди, че Божанов има сериозно влияние в съдебната система.

Снимка: Bulgaria ON AIR


1
8 rate up comment rate down comment 0
Без име
преди 2 месеца
Сега има влияние при оня дядо горе с голямата връзка с ключове! Сигнализирай за неуместен коментар