"Опасен е за себе си" - Георги, намушкал майка си, пушил трева преди убийството

"Има самоубийствени мисли", коментира адвокат Ваня Радиева

23.01.2024 | 18:34 Редактор: Толя Стоянова

Оставиха в ареста Георги Генджев, обвинен за бруталното убийство на майка си в Бургас. 24-годишният мъж е нанесъл десетки удари по тялото на Рада Гешева. Трагедията се разигра през нощта на събота срещу неделя, а Георги е направил пълни самопризнания пред пристигналите на място полицейски екипи.

Най-вероятно защитата ще се съгласи с искането на прокуратурата за налагане на постоянен арест на 24-годишния мъж. Заседанието по мярката за неотклонение бе гледано при закрити врата. И прокуратурата, и служебният му защитник поискаха той да остане в следствения арест. Според служебния му адвокат Ваня Радиева Георги има самоубийствени мисли и е опасен и за себе си. Прокурорът Ангел Георгиев заяви, че той е напълно адекватен и съзнава какво е извършил.

"Най-адекватната мярка ще бъде задържане под стража. Той има нужда от лечение. Ако е под домашен арест, няма кой да го обслужва", каза адвокат Радиева.

"Имаме събрани до момента доказателства, че непосредствено преди извършване на престъплението той е употребявал наркотици. Пушил е марихуана", заяви прокурор Георгиев.

Снимка: БГНЕС


1
1 rate up comment rate down comment 0
Анонимен Антинацист
преди 3 месеца
Оффффф ето заради такива *** които са болни от шизофрения или нещо друго, подкупената ни прокоратура и полиция тероризира нормално мислещите здрави хора които пушат трева и не правят на никой нищо лошо!!! Понеже тревата по принцип те успокоява и разсмива, а не като другите които точно те са наркотици като амфети и кокаин те карат да бъдиш агресивен и склонен към убийства!!! Тревата не е наркотик и трябва да бъде легална, за да се пуши повече та да може хората да са по-спокойни!!!! Сигнализирай за неуместен коментар