Шофьорът беглец от Стара Загора е починал, служител на МВР е в болница

Причините за смъртта са в процес на установяване

31.12.2023 | 12:01 Редактор: Толя Стоянова
Шофьорът беглец от Стара Загора е починал, служител на МВР е в болница

По първоначална информация на 30.12.2023г. в 20:45 часа е получен сигнал от непълнолетно момче, че на улица в Стара Загора мъж с автомобил "Ауди" е заплашвал с нож негови приятели. На място са изпратени полицейски екипи, посоченият автомобил е бил установен. Водачът на автомобила не се е подчинил на полицейските разпореждания и се е опитал да избегне проверката. Последвало е преследване на автомобила, в което са се включили допълнителни полицейски екипи.

Около 21:00 в района на бул. "Цар Симеон Велики" срещу парк "Артилерийски" установеният 58-годишен водач на "Ауди" реализира ПТП със служебен автомобил на МВР и почива. Причините за смъртта са в процес на установяване.

Оказана е навременна медицинска помощ на всички участници в ПТП, като единият от служителите на МВР е настанен в болница с фрактура на ръка и разкъсно-контузни рани на главата, без опасност за живота. 

Всички факти и обстоятелства по случая се изясняват в рамките на започнало разследване, което се провежда от следовател от Окръжен следствен отдел при Окръжна прокуратура-Стара Загора. По случая в ОДМВР-Стара Загора е разпоредена вътрешна проверка.

Снимка: Facebook


2
0 rate up comment rate down comment 0
Нягол
преди 3 месеца
За да вярвам на министъра първо да оповести резултатите от София по време на протеста.Брой на служители превишили правата си съответно наказанията който са им наложени.Обществото само да прецени до колко са адеквТни. Ако пострадалият милиционер е била колан в патрулката Сигнализирай за неуместен коментар
1
4 rate up comment rate down comment 0
Георги
преди 3 месеца
Глупости. Аз бях там видях какво стана. На никой нож не беше Васил, лапета мръсни го натопиха и гледаха сеир. Дано да им умрат родителите на тия лапета сираци да останат за това което направиха с човека. Полицията го би до смърт. Всички служители на МВР да умрът!!! Сигнализирай за неуместен коментар