Водачът, врязал се в магазин в София, остава в кома. Друг мъж - в "Пирогов"

Жена е с контузия на крака

08.12.2023 | 19:03 Редактор: Искра Ангелова

Среднощен екшън - водач на автомобил се вряза в денонощен магазин. Инцидентът е станал снощи на кръстовището на ул. "Дойран" и ул. "Нишава". Шофьорът на джипа разбива витрината на магазина, след като дава рязко назад. Пострадали са трима души.

Преди удара в магазина, шофьорът удря и друга кола. Сред пострадалите е и шофьорът, който е в кома в болница "Света Анна". Другият пострадал мъж е с контузия на таза и е закаран за преглед в "Пирогов".

47-годишна жена, която също е пострадала, е с контузия на крака, като само е прегледана на място от спешните екипи. Причината за катастрофата се уточнява.

От любителските кадри във Facebook групата "Катастрофи в София" виждаме, че бус е засякъл автомобил. Действието се развива в столичния "Люлин".

Лошото време, мокрият асфалт причини доста ПТП-а и в късната част на вчерашния ден. На бул. "Възкресение" и бул. "Вардар" автомобил изпреварил колона, чакаща на ляв завой, се забива директно в трамвая. А в квартал "Лозенец" шофьор скочил от автомобила си, вследствие на което автомобилът му помел още 4 коли.

Вижте повече в репортажа на Алекс Христов.