"Беше добър човек": Убитият шофьор в Прилеп нямал нито един съставен акт за нарушение

Близките на загиналия мъж са в шок от случилото се

29.08.2023 | 15:20 Редактор: Михаела Димитрова

Убитият от близки на загиналото дете в с. Прилеп е 57-годишният Руско Танев. Той живеел със съпругата си, сина си и неговото семейство в къща в центъра на гр. Аксаково край Варна. Имал и две внучета - на 9 и 12 г.

"Беше много добър и мил човек, почти не пиеше, не беше агресивен. Много пътуваше и гледаше да си почива", разказаха приятели на неговия син.

Близките на загиналия мъж са в шок от случилото се.

Руско Танев работел 20 години като шофьор на камион към голяма козметична фирма. Нямал нито един съставен акт за нарушение на пътищата, спазвал правилата, най-малко защото с това си вади хляба, информира "24 часа".

Съседи определят семейството като задружно, спокойно и работливо, никога не са имали пререкания помежду си или със съгражданите си.

Снимка: БГНЕС


3
14 rate up comment rate down comment 0
Анонимна!
преди 7 месеца
Тази глутница не може човек да ги спре, излизат без да се оглеждат! Децата им са пуснати на произвола да ходят по шосето, без придружители! Какво е виновен шофьора, че онова *** изскача без да се огледа и го убива с камиона! Да си получат заслуженото тия *** сега! Да почива в мир душата на този съвестен и доблестен шофьор! Съболезнования на семейството! Сигнализирай за неуместен коментар
2
10 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 7 месеца
Онези много онагляха!!Дядото ли ще го отнесе!? Сигнализирай за неуместен коментар
1
5 rate up comment rate down comment 2
v
преди 7 месеца
за това не се спира никога на пътя Сигнализирай за неуместен коментар