Динко Вълев в съда: Този се подиграваше на хората, мога да му предложа работа

Вълев бе доведен с белезници, а след него в залата влезе и сестра му Таня

07.08.2023 | 16:44 Редактор: Михаела Димитрова
Динко Вълев в съда: Този се подиграваше на хората, мога да му предложа работа

Районният съд в Несебър гледа мярката срещу Динко Вълев от Ямбол, който упражни насилие над мним инвалид, събиращ пари от просия пред хипермаркет в Равда. На влизане в съда той заяви, че съжалява за постъпката си. Вълев бе доведен с белезници, а след него в залата влезе и сестра му Таня.

Адвокатът на Вълев представи две медицински експертизи, като заяви, че клиентът му има сериозни здравословни проблеми. Преди по-малко от година му е предписана специална диета и контрол от кардиолог. Сред мотивите за исканата от защитника му по-лека мярка бе и това, че той е татко на две деца, живее на семейни начала с приятелката си от няколко години и е управител на фирма.

"Бях силно възмутен от този човек, защото той се подиграваше на хората. Съжалявам, реагирах остро. Мога да предложа работа на този човек, защото имам нужда от хора за работа", каза в съдебната зала Динко Вълев, цитиран от БГНЕС.

Той бе задържан след канонада от шамари по човек на средна възраст, представящ се за инвалид. В социалните мрежи бяха разпространени кадри, на които се вижда как "ловецът на мигранти" пита измамника от инвалидната количка защо лъже, че няма крака.

Съдът ще се произнесе в 18 ч. Прокуратурата поиска задържане под стража.

Снимка: БГНЕС


1
1 rate up comment rate down comment 3
Гради Градев
преди 8 месеца
Затвор за този самозван бабаит! Татко бил, кардиолог му бил нужен, фирма имал! Като усети дебелия край и започна да стене!?! Присъда и затвор, никаква милост! Шоу ще си устройва, да го снимат и национален герой му се иска да става! Затвор! Сигнализирай за неуместен коментар