Кошмарът на 22-годишната Славка: Заключена, бита, остригана и унизена с вулгарни видеа

На Радослав Антонов са му повдигнати две обвинения

03.08.2023 | 18:46 Редактор: Михаела Кирилова

Поредно брутално посегателство над жена, този път във Видин. 22-годишно момиче е пребито, подстригано и държано заключено дни наред от приятеля си. Случаят е от 30 юли, но едва днес се разбра за него. .

Кошмарът на Славка Росенова е от 2 години. Твърди, че от толкова е с приятеля ѝ Радослав и често е ставала жертва на тормоз, приключващ с побой. 

"Аз съм с него година и седем месеца и два месеца по-късно започна да ме бие. Редовно се случваше", каза потърпевшата.

На 30 юни обаче ситуацията излиза извън контрол. Радослав заключва Славка в дома си и започва брутална гавра с 22-годишната жена. 

"Каза ми да се събличам и ми направи снимка. Накара ме да си направя един вулгарен видеоклип, след което ми каза да стана и да се обърни с гръб. Каза ми да не се обръщам, че ще ми направи нещо с ножицата. Подстрига ме и ме държа вътре два дни. Преди това искаше да ме обеси с колан", сподели Славка Росенова.

Клипът и снимките с участието на Славка биват качени в нейния профил в социалните мрежи. Шокиращите кадри са видени от всичките ѝ приятели и семейството ѝ. 

"Аз си патя 2 години от един психопат и наркоман. Преби ми детето", каза бабата на пострадалата.

С помощта на роднини Славка успява да избяга от дома на Радослав, а баба ѝ сигнализира за случая в полицията. Към момента Радослав е задържан с прокурорска мярка за 72 часа. 

"Деянието е извършено в условията на домашно насилие и по особено мъчителен за пострадалата начин. Извършен е оглед на местопроизшествието, иззета е ножицата, иззета е косата на момичето, чантата ѝ, които е оставила в дома му. Тя е отишла доброволно, не я е отвлякъл", съобщи Райна Петрова от Окръжната прокуратура във Видин.

На Радослав Антонов са му повдигнати две обвинения, сред които и нарушаване на ограничителна заповед, издадена на 10 юли. Утре предстои да му бъде поискана и най-тежката мярка "задържане под стража".

Вижте повече в репортажа.