След сеанс: Жрица на любовта ограби 53-годишен мъж в дома му в Шумен 

Клиентът поръчал услугата по обява в сайт

10.05.2023 | 13:21 Редактор: Юлиан Христов
След сеанс: Жрица на любовта ограби 53-годишен мъж в дома му в Шумен 

Полицейски служители от РУ - Шумен установиха и задържаха  извършител  на кражба на парична сума само час след като била противозаконно отнета. За кражба на  малко над 1900 лева от жилище в Шумен съобщил 53-годишен мъж от село Изгрев. По думите му това станало в обедните часове вчера, съобщават от полицията в града.    

На място веднага бил насочен полицейски екип. Изяснено било, че малко преди да бъде извършена кражбата, мъжът ползвал сексуални услуги на 23-годишна жена. Спрял се на нея по обява в сайт. Повикал я в жилище в Шумен. Платил ѝ според предварителната уговорка за извършената услуга. Предложил да повторят. Докато се приготвял, "жрицата на любовта" използвала невниманието му, отнела му сумата от 1904 лева и напуснала жилището. 

След бързи действия 23-годишната жена била установена и задържана. Отнетата парична сума веднага предала на 40-годишен мъж. Парите са намерени и иззети от него. Жената и мъжът са задържани за срок до 24 часа в РУ - Шумен. 

Случаят е докладван в компетентната прокуратура, действията по документиране на престъплението продължават под надзора ѝ. 

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)