Пребиха жестоко работничка от затвора в Бобов дол, с опасност за живота е

Тя е ударена с твърд предмет

29.04.2023 | 15:54 Редактор: Искра Ангелова
Пребиха жестоко работничка от затвора в Бобов дол, с опасност за живота е

Жена на 56 години е била пребита жестоко и ограбена в центъра на Бобов дол, съобщиха от полицията в Кюстендил. Според коментари в миньорския град жертвата на грабежа е служителка, администратор в затвора в Бобов дол. Извършителят все още не се установен. Районът на нападението е отцепен от полиция и днес около обед. Според коментари жената е в шок, има опасност за живота ѝ.

Нападението е станало около 19,30 ч. снощи. Неизвестно лице е блъснало жената, предполага се, че тя е ударена с твърд предмет. Със сила ѝ е отнета дамската ѝ чанта. В нея е имало пари, телефон и ключове. Жената е подала сигнал за инцидента. Настанена е в болница в Дупница, пояснява БНР.

"Около 7 часа снощи в пешеходната зона на Бобов дол неизвестно лице напада жената със сила ѝ е отнета чанта с документи, пари и мобилен телефон. Съобщила е, че наличната сума е около 40 лева. Пострадалата, жертвата на грабежа, е закарана в Дупнишка болница. Предприети са незабавни действия по установяване на извършителя. Образувано е досъдебно производство", каза Говорителят на Областната дирекция на полицията Катя Табачка

Работата по случая продължава. Макар и малко вероятна има и версия, че нападението е свързана с работата на жена - това, че тя работи в администрацията в затвора в Бобов дол. Целият град е потресен от дръзкото нападение.