Близки до убитата Евгения: Имаше връзка с друг мъж, Орлин знаеше за нея

"Той е прикрит човек с два образа - от едната страна, добър, но от другата - дявол", смята майката на жертвата

17.01.2023 | 19:01 Редактор: Петя Кръстева

Нови детайли около убийството на Евгения Владимирова, чието тяло беше открито в куфар край Перник, разкриха по време на съдебното заседание. Според майка ѝ - мотивът за престъплението са пари. Обвинени за убийството са съпругът ѝ - Орлин, и неговият баща - Пламен Владимиров. 

Преди началото на съдебното заседание майката на убитата и съпругът на Евгения влязоха в словесен сблъсък. Майката на жертвата Капка Чорбанова е сигурна, че убийството не е от ревност, а за пари. Тя поясни, че Евгения и Орлин искали да купят апартамент на зелено, чиято първа вноска била 90 хиляди лева. 

След убийството на Евгения парите били върнати по сметката на съпруга ѝ, който се отказва от имота. Според майката на жертвата парите трябвали на Орлин за адвокати. 

"Ако той я обичаше, нямаше да остави детето си сираче", категорична бе тя. 

От показанията на близки приятели на семейството стана ясно, че Орлин бил монтирал камери, за да следи съпругата си в дома им. След изчезването на Евгения Орлин писал съобщения от телефона на жена си на нейните родители.  Капка Чорбанова научила за изчезването на дъщеря си в 4 часа сутринта от съпругът ѝ - обвиняемия Орлин Владимиров. Той ѝ казал, че Евгения е отишла на фитнес и не се е върнала. Когато родителите на жертвата и полицията отиват в жилището на майката на Евгения ѝ направило впечатление, че сакът за фитнес на младата жена стои на един от столовете. Същевременно нейният съпруг не е знаел с какво точно е била облечена и не е смеел да я погледне в очите. 

"Той е прикрит човек с два образа - от едната страна, добър, но от другата - дявол", смята Капка Чорбанова.

Близки до двойката твърдят още, че Евгения е имала връзка с друг мъж - Габриел Николов. Запознали се в средата на юни, близо три месеца преди убийството на Евгения. Според техен съсед Орлин Владимиров той е бил наясно с връзката на съпругата си. Преди съдебното заседание имаше и протест в подкрепа на близките на убитата Евгения с искане за справедливи присъди за извършителите.

Евгения изчезна през октомври 2021 година, а тялото ѝ беше намерено през ноември в куфар във водоем. Според разследващите бащата на Орлин - Пламен Владимиров, е съдействал на сина си да прикрие следите на престъплението.

Вижте повече в репортажа на Тоня Стоянович.


4
0 rate up comment rate down comment 0
ИВАН
преди 11 месеца
майката е била наясно за много от нещата, това е видно, щерката е била дива и щастлива с мачото, а мъжът психопат, който ще си плати за действията. Разбира се, че е за пари, кола, имот и дете губи при развод, явно е решил да мине без тия неща, ама не му се е получило Сигнализирай за неуместен коментар
3
0 rate up comment rate down comment 0
типично
преди 11 месеца
Искала да се развежда, ама нямала желание. Сигнализирай за неуместен коментар
2
0 rate up comment rate down comment 2
джозепе ботаци
преди 11 месеца
кой убива от ревност тая луда ли е бе ей маме всички мъже убиват от ревност някои са по лабилни за това става така с тия убйства маме трябваше да озаптиш щерка си сринала е достойнството на мъжа си до крайния предел това се прави от мъка одарил я одарила си е главата и чао детето не трябва да е при тях те са скапани провокатори цялата фамилия Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 4
джозепе ботаци
преди 11 месеца
маме и ти си знаела за изневерите на щерка си защо не си я посаветвала да се разделят няма да се стигне до тук яви се маме на полиграв ако си знаела и не си предотвратила това в сливен и ти Сигнализирай за неуместен коментар