Мъжът, убил майката на двете си деца в Пъдарско, може да получи до 20 г. затвор

Предстои съдът да прецени дали да го остави за постоянно в ареста

28.11.2022 | 13:18 Редактор: Елеонора Танева
Мъжът, убил майката на двете си деца в Пъдарско, може да получи до 20 г. затвор

От 10 до 20 години затвор може да получи арестуваният за убийството на 28-годишна жена от пловдивското село Пъдарско. Прокуратурата вече поиска той да бъде задържан под стража, предстои искането да бъде внесено в сряда.

Младата майка на две малки деца първо изчезна, след което беше намерена убита. За престъплението беше задържан съпругът на жената, който е направил самопризнания. В хода на разследването е установено, че двамата са били разделени от година. Водеща версия остава убийство от ревност. 

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


1
0 rate up comment rate down comment 0
Асен Манев
преди 1 година
Такива са вече времената в България.Мнозина от мъжете в родната ни държава станаха най-непокорни пред Бога от жените.При това, за съжаление, и по-лоши, по-горделиви, по-непоносими, по-*** и по-високомерни, неблагодарни, безбожни и лицемерни от жените. Такъв е и Александър Казаков, който винаги се противи на Бога.Биел и тормозил жена си и децата си системно,а след това и сега ги контролира. Е, Казаков, като не ти харесват жената и децата, по-добре ги напусни, ако искаш да си честен с тях ... Сигнализирай за неуместен коментар