Убийство в София при спор на пътя

Мъжът е звъннал на брат си с думите: Ела брат ми, пребиха ме от бой

08.10.2022 | 21:56 Редактор: Елеонора Танева
Убийство в София при спор на пътя

34-годишен таксиметров шофьор е починал след скандал на пътя и последвал бой в София. Фаталният инцидентът е станал около 18:30 ч. в квартал "Разсадника". Таксиметров автомобил и друга кола спрели, след като едното возило засякло другото в еднопосочна улица. Започнал спор, който прераснал с побой.

"Бият го четирима с изключителна агресия, един от тях го удря толкова жестоко, че той пада на земята и получава кръвоизлив, умира на земята. Това е жестоко, агресивно убийство, защото като е паднал на земята са продължили да го бият", каза Борислав, който познава жертвата.

От 4 часа тялото на убития стои на улицата в очакване на "Съдебна медицина".

"Нормално ли е да имаме такава агресия и такова отношение в България? Чакаме от 4 часа "Съдебна медицина". Те са го извадили от колата и са го налагали. Опитал се е да премести колата да на пречи, звъннал е на брат си да му каже: Ела брат ми, пребиха ме от бой", каза сестрата на шофьора.

Биячите са били четирима, само един от тях е задържан, казват близките на жертвата.

Таксиметровият шофьор е баща на три деца. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 година
Бог да прости починалия...Случват се тези неща защото няма истински закони, за движение по пътищата. Сигнализирай за неуместен коментар
2
6 rate up comment rate down comment 0
Гешев
преди 1 година
Не затвор...заслужават същата съдба, като човека, който са пребили. *** деградирали. Гнус ме е от това, в което се превръща обществото и децата ни. Сигнализирай за неуместен коментар
1
8 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 година
затвор за големите мъже Сигнализирай за неуместен коментар