19-годишен полетя с нова кола във Видин, помете друг автомобил и вкара жена в болница

Тестовете му за алкохол и наркотици са отрицателни

19.08.2022 | 13:53 Редактор: Петя Кръстева

19-годишен с току-що регистриран автомобил буквално помете друга кола. По информация на полицията мъжът се движел с несъобразена скорост, но пробите му за алкохол и наркотици са били отрицателни. По-сериозно пострадала е жената от другата кола, която е със счупено ребро.

На 16 август в късния следобед Ирена Парашкевова тръгва с колата си на пазар, но вместо в търговския обект, тя се озовава в болница.

"Изведнъж пред мен прелетя кола във въздуха, все едно беше ракета", сподели тя.

Пострадалата е категорична, че до инцидента се стига заради висока скорост. Не е сигурна кой точно е шофирал другия автомобил, тъй като от колата излезли трима младежи.

"В бърза помощ бяха три момчета - нищо не казаха, дори едно "извинявай", продължи разказа си тя. 55-годишната жена все още не може да преживее стреса от случилото се и смята да търси правата си в съда. 

"Благодаря на Господ, че ми даде шанс да живея втори живот. Надявам се да нямам усложнения", заключи тя.

При инцидента е пострадало и 16-годишно момче, което е било в новорегистрирания автомобил. Няма данни 19-годишният шофьор да е бил задържан след причинения инцидент.

Районната прокуратура във Видин очаква автотехническата експертиза, която да покаже с каква скорост се е движил младежът, съобщи прокурорът Райна Петрова.

Вижте повече в репортажа на Калин Иванов.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

1
1 rate up comment rate down comment 1
Iordan Ivanov Geolog
преди 1 месец
Тест експерт съм от 1985.Този ип престъпления се прави чрез обемно обсебване на водача.Лично съм обсебван смъртоносно два пъти ..Последния 15 минути след НЕЗАКОННО ЗАЛЕПВАНЕ НА холограмни оръжия на предно стъкло. Автомобила ми бе обемно обсебен чрез сателити ,блокираха ми съзнанието с цел жестока катастрофа. Спрях колата и залепих лепенка през холограма за тех преглед ..Спасих се от обемни манипулации.. Сега ударят през ЕКО Стикери. Оплакаха се експерти от МВР веднага след залепване на еко сти ... Сигнализирай за неуместен коментар