Арестуваха Волен Сидеров - трошил Първо РПУ в София (+ВИДЕО)

Задържан е за до 24 часа

08.07.2022 | 15:39 Редактор: Тодор Петров

Лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров беше задържан за 24 часа, след като днес следобед нахлу в Първо районно управление в столицата. Той влезе в сградата, за да поиска среща с директора на районното управление.

Сидеров търсеше обяснение от полицията защо е назначена в районното Симона Радева, за която се твърди, че е помагала на Георги Семерджиев. Лидерът на "Атака" използва нецензурни думи за Радева и счупи стъклото на дежурния полицай в районното.

Сидеров блъска по врати и прозорци и на висок глас казва: Отворете, искаме да се срещнем с началника на Първо районно! Защо се крие този мишок?!

С юмруците си лидерът на "Атака" успява да счупи общо две от стъклата в районното управление. Това не е първа хулиганска проява на Волен Сидеров. От МВР съобщиха, че той е задържан и предстои доклад в прокуратурата.

Малко след 17:30 часа в районното управление беше повикана линейка за Сидеров, тъй като почувствал общо неразположение. Той беше откаран за преглед в МВР болница, но преди това негови симпатизанти нападнаха полицаите, а лидерът на "Атака" заяви, че е бил малтретиран. 

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
0 rate up comment rate down comment 2
анонимен
преди 1 година
Не е в грешка, че се застъпва срещу Георги Семерджиев.В грешка е заради демонстративния начин, по който го прави. Сигнализирай за неуместен коментар
2
16 rate up comment rate down comment 11
Анонимен
преди 1 година
България трябва да се срамува, че такива хора като Сидеров са били в политическия живот на страната ни много години. Ще повярвам, че промяната е настъпила ако този човек получи заслуженото наказание за всички скандали които е предизвикал. Сигнализирай за неуместен коментар
1
17 rate up comment rate down comment 11
varg
преди 1 година
Браво на Волен,МВР е част от престъпността в България. Сигнализирай за неуместен коментар