Младежи пребиха с кол възрастен мъж в Галиче, задържаха ги за 72 часа

Причина за нападението над 73-годишния човек е направена забележка

04.07.2022 | 22:10 Редактор: Жаклина Иванова

73-годишен мъж беше пребит с прътове във врачанското село Галиче заради направена забележка. Мъжът е с комоцио, но е на домашно лечение. Извършителите са задържани за 72 часа.

В неделя вечерта 73-годишният Иван Атанасов от Галиче прави забележка на двама младежи, които събират орехи пред дома му.

"Попитах ги защо брулят орехите, а те ми отговориха: "Какво искаш ти от нас", последва удар, счупи ми очилата, скъса ми дрехите, отдръпна се и ме удари с един кол", сподели Иван.

Младежите влизат в двора и там продължават побоя.

"Човекът влиза в дома си, а те изкъртват входната врата с пантите. Влизат в дома на човека и продължават да го бият. В крайна сметка пострадалият е с комоцио", коментира окръжният прокурор на Враца Владимир Сираков.

Хората в Галиче се страхуват, защото това не е първият случаи на агресия в селото. 

Двамата младежи са привлечени като обвиняеми за причиняването на средна телесна повреда и влизане в чуждо жилище.

Вижте повече в репортажа на кореспондента ни.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
вярващ; Това е зарад
преди 1 година
Цитат: Библия, 2-ро Послание на Тимотей, гл.3:1 А това да знаеш, че в последните дни ще настанат усилни времена.2 Защото човеците ще бъдат себелюбиви, сребролюбиви, надменни, горделиви, хулители, непокорни на родителите, неблагодарни, нечестиви,3 без семейна обич, непримирими, клеветници, невъздържни, свирепи, неприятели на доброто,4 предатели, буйни, надути, повече сластолюбиви, а не боголюбиви,5 имащи вид на благочестие, но отречени от силата му; Сигнализирай за неуместен коментар