Познавате ли го? Този мъж краде от входове в столичния "Овча купел" (+ВИДЕО)

Велосипедът на Яница Великова изчезва от гаража ѝ, наглият крадец е заснет

27.06.2022 | 17:51 Редактор: Теодора Патронова

Нагла кражба в столичния квартал "Овча купел". За инцидента ни сигнализира зрителка, която е качила в социалните мрежи и кадри от видеокамерите в района.

В сряда Яница Великова влиза в гаража си в "Овча купел" и разбира, че колелото ѝ е откраднато. Велосипедът струва над 1000 лева.

"На камерите се вижда как човекът обикаля и пробва всеки един вход дали е отворен, нашият е бил отворен. Влиза, качва се по етажите, проверява всяка една площадка, нищо не намира, слиза в гаража и точно за 2 минути си изнася моето колело", разказа тя.

Ден след случката Яница качва видеокадрите с наглия крадец във Facebook и подава сигнал до полицията.

"Има случаи. Хора го намират изхвърлено или в движение  и се обаждат. При мен се случи вече, обадиха ми се, но не беше моето колело", каза още тя.

Живущите в квартала разказват, че мястото е спокойно и са изненадани от случилото се. На същата улица обаче преди време е имало набези върху автомобили.

Образувано е досъдебно производство по случая. Яница се надява, че ако някой види колелото ѝ, ще се свърже с нея. Велосипедът е лесно разпознаваем - с ярко зелени педали и кафяви гуми.

Вижте повече в репортажа на Виолета Манчева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК